2018 begint met een volle beursagenda: we zijn aanwezig op de Horecava, SIGEP (Rimini), het IJsVak-Event en ook de Bakkersvak. Stuk voor stuk waardevolle vakbeurzen waar wij graag nieuwe én onze bestaande relaties treffen.

Lees Meer »


Dit jaar organiseerden MEC3, Laan Heiloo en Valmar Benelux alweer haar 12e ijsseminar. Het ijsseminar vond plaats in de eerste week van november en was een groot succes.

Lees Meer »


Per 1 september 2017 is de samenwerking tussen Valmar Benelux en IFI een feit. Een mooie stap waardoor Valmar Benelux samen met IFI de Nederlandse markt kan gaan bedienen en inspeelt op de groeiende vraag naar exclusieve en hoogwaardige schepijsvitrines en inrichtingen.

Lees Meer »


Op de Horecava introduceert Valmar Benelux de nieuwe Valmar Easy 3 TTi ijsmachine. Vanwege de compacte buitenafmetingen, de eenvoudige plaatsing en de efficiënte capaciteit is de Valmar Easy de ideale ijsmachine voor het bereiden van ambachtelijk schepijs voor de horeca.

Lees Meer »


Onlangs zijn wij voor onze bankzaken overgestapt van de Deutsche Bank naar de ABN AMRO bank.

Lees Meer »


Naast de Horecava van afgelopen week zijn we ook aanwezig op SIGEP in Rimini. Een waardevolle vakbeurs waar wij graag nieuwe én onze bestaande relaties treffen.

Lees Meer »


MiGelateria biedt de horecaondernemer een nieuw, compleet en flexibel concept. Het bereiden van hoogwaardig vers ambachtelijk schepijs staat centraal, zonder hoge investeringskosten in ijsbereidingsapparatuur.

Lees Meer »


De La Squadra Marisa schepijsvitrine met 32 smalle ijsbakken is imposant: deze vitrine heeft een unieke afmeting en is uit één stuk vervaardigd. Modern en strak, een echte blikvanger.

 

Lees Meer »


Het assortiment ijsvitrines wordt per januari 2015 uitgebreid met de La Squadra Valentina.
Ook dit model is een kwalitatief hoogwaardige ijsvitrine met een eigen uitstraling.

Lees Meer »


Een reportage van het 15-jarig bestaan van Marx O'Larry te Heemskerk door TV Noord. Marx O'Larry is een van de vele ijssalons die werkt ook met ijsbereidingsapparatuur van Valmar Benelux.

Lees Meer »


Item van Hart van Nederland bij SBS over "De nieuwe ijstijd" met een interview bij ijssalon Wijs, ambachtelijk ijs & wafels te Gendt en een interview bij het ijscentrum.

Lees Meer »


Tijdens de Horecava 2014 introduceert Valmar Benelux de nieuwe TTi serie: Touch & Type, uitgerust met een frequentie gestuurde toerenregelaar op de mixer. Deze nieuwe en complete lijn bestaat uit professionele machines met touchscreen, nieuw messenstelsel en veel mogelijkheden tot voorprogrammeren.

Lees Meer »


De nieuwe Valmar Multi P en de Valmar Multi VP zijn de meest veelzijdige en multifunctionele ijsbereidingsmachines in het assortiment van Valmar ijsbereidingsapparatuur.

Lees Meer »


Valmar Benelux breidt haar assortiment Irinox shock freezers uit met de nieuwe Irinox EF 15.1. Dit nieuwe model van Irinox is een middelgrote shock freezer voor een aantrekkelijke prijs.

Lees Meer »


Valmar Benelux start in samenwerking met FrieslandCampina Professional een aantrekkelijke actie voor ondernemers die een slagroomautomaat willen aanschaffen.

Lees Meer »


Het nieuwe pand van Valmar Benelux BV, gevestigd op bedrijventerrein Het Klooster in Nieuwegein, is vrijdag 11 mei officieel geopend. Het was een geslaagde opening.

Lees Meer »


Valmar Benelux, gespecialiseerd leverancier van ambachtelijke ijsbereidingsapparatuur, heeft eind juli haar nieuwe website geïntroduceerd.

Lees Meer »


Het HBA heeft samen met de VAIJ een aktie opgezet om de consument te laten weten dat het ijsseizoen is gestart en dat er weer ambachtelijk ijs kan worden gegeten.

Lees Meer »


Het is officieel. Per 26 maart 2012 zullen wij gevestigd zijn in een nieuw en modern bedrijfspand op bedrijventerrein Het Klooster in Nieuwegein. Dit nieuwe onderkomen is voor ons de ideale plek om verder te groeien.

Lees Meer »


Valmar Benelux gaat begin 2012 verhuizen naar het nieuwe bedrijventerrein Het Klooster in Nieuwegein.

Lees Meer »


 

Valmar ijsbereidingsapparatuur

La Squadra schepijsvitrines

Cereda schepijsvitrines

Sanomat slagroomautomaten

Techfrost shock freezers