25

Nieuwe website live


Nieuwe website Valmar BeneluxValmar Benelux, gespecialiseerd leverancier van ambachtelijke ijsbereidingsapparatuur, heeft haar nieuwe website geïntroduceerd. Een website met een frisse en persoonlijke benadering: wij begrijpen de ambachtelijke ijsbereider bij alle vragen die spelen bij de aanschaf van de juiste apparatuur.

De bezoeker van de nieuwe website zal zich herkennen in de indeling die hem verder leidt naar informatie over het vraagstuk welke apparatuur je nodig hebt en welk assortiment wij bieden in ijsbereidingsapparatuur, schepijsvitrines, slagroomautomaten en shockfreezers. Daarnaast vindt de bezoeker informatie over wie wij zijn en onze werkwijze. Centraal staat goede, duidelijke en eerlijke informatie zodat men weloverwogen een beslissing kan nemen in de aanschaf van apparatuur.

Martin van Rossum, Algemeen directeur Valmar Benelux: ‘Door deze website hebben wij nu een nog duidelijker gezicht gekregen, namelijk die van gespecialiseerd en betrokken leverancier van hoogwaardige ijsbereidingsapparatuur. Dit ligt geheel in lijn met de ambitie en professionaliteit die wij willen uitstralen. De klant die voor ons kiest zal dat doen, omdat hij/zij een goed gevoel bij ons heeft en vertrouwen heeft in onze kwaliteit en werkwijze’.

 

Valmar ijsbereidingsapparatuur

La Squadra schepijsvitrines

Cereda schepijsvitrines

Sanomat slagroomautomaten

Techfrost shock freezers