09

MiGelateria: een kant-en-klare ijssalon


Laan Heiloo en Valmar Benelux lanceren 'MiGelateria': een kant-en-klare ijssalon

MiGelateria biedt de horecaondernemer een nieuw, compleet en flexibel concept. Het bereiden van hoogwaardig vers ambachtelijk schepijs staat centraal, zonder hoge investeringskosten in ijsbereidingsapparatuur.

Direct aan de slag

U kunt als horecaondernemer direct aan de slag met MiGelateria. Het unieke en complete pakket bestaat uit een schepijsvitrine, een ijsmachine, een complete set basisgereedschappen, ijsbekers, servetten, lepels, smaakplaatjes, instructiekaarten en een promotiepakket.

Hoge kwaliteit en toegankelijk concept

Het schepijs wordt bereid met de kwalitatief hoogwaardige grondstoffen van Mec3 en is beschikbaar in een groot aantal smaken. MiGelateria is heel toegankelijk doordat het geen hoge investeringskosten van u als horecaondernemer vraagt. De benodigde apparatuur wordt niet gekocht, maar gehuurd voor een bepaalde periode. MiGelateria stelt u in staat om uw assortiment te verbreden, het rendement te maximaliseren en uw winst te verhogen. Verras uw klanten met huisgemaakt en vers bereid Italiaans ijs.

Meer informatie of kennismaken

Wilt u meer informatie over dit bijzondere concept? Neem dan contact op met Laan Heiloo via telefoonnummer (072) 533 14 25 of met Valmar Benelux via  telefoonnummer (030) 608 41 44. U kunt Migelateria ook zelf ontdekken op de Horecava van 11 t/m 14 januari. Bezoek onze stand 10.200 in hal 10.

 

Valmar ijsbereidingsapparatuur

La Squadra schepijsvitrines

Cereda schepijsvitrines

Sanomat slagroomautomaten

Techfrost shock freezers