30

Nieuwe Valmar Easy 3 TTi


Op de Horecava introduceert Valmar Benelux de nieuwe Valmar Easy 3 TTi ijsmachine. Vanwege de compacte buitenafmetingen, de eenvoudige plaatsing en de efficiënte capaciteit is de Valmar Easy de ideale ijsmachine voor het bereiden van ambachtelijk schepijs voor de horeca.
 
Compacte kwaliteit
De Valmar Easy 3 TTi is het nieuwste lid van de succesvolle serie Valmar TTi ijsbereidingsapparatuur. Dit nieuwe model is een horizontaal werkende ijsmachine met een cilinderinhoud van maximaal 3 liter voor het bereiden van ambachtelijk schepijs. De Valmar Easy is een tafelmodel en kan uitgevoerd worden met lucht- of waterkoeling en in 230 of 400 volt. Daarmee kan deze ijsmachine eenvoudig overal geplaatst worden. De Valmar Easy 3 TTi is leverbaar in een “Cold” uitvoering waarmee ijs kan worden bereid en een “Hot & Cold” uitvoering waarmee uiteraard ijs kan worden bereid, maar waarmee ook gepasteuriseerd kan worden.
 
Innovatief combisystem
De Valmar Easy 3 TTi is, net als de grotere Valmar Snowy TTi ijsmachines, voorzien van het innovatieve Valmar Combisystem. De onderscheidende kenmerken zijn een snelle bereidingstijd van 5 minuten, een schroefvormig messenstel waardoor het ijs systematisch en gelijkmatig verdeeld wordt over de gehele cilinderwand zonder dat het aanvriest op de schrapers of in het midden van het mes achterblijft. Tegelijkertijd zorgt deze speciale schroefvorm voor een perfecte, homogene en compacte structuur van het ijs. Het duidelijke touchscreen maakt de bediening eenvoudig en is voorzien van meerdere programma’s voor het bereiden van melk- en sorbetijs en biedt daarnaast een speciaal variegato? programma. De standaard aanwezige inverter maakt het mogelijk om charges ijs te draaien van zelfs 1 liter. Bovendien is de Valmar Easy 3 TTi energiezuinig, betrouwbaar en uiterst gebruiksvriendelijk. Daarmee staat deze machine voor een hoge kwaliteitsstandaard die de ijsbereider terug ziet in de kwaliteit van het eindproduct.
 
Meer informatie of kennismaken
Wilt u meer informatie over deze nieuwe Valmar ijsmachine? Neem dan contact op met Valmar Benelux via  telefoonnummer (030) 608 41 44. U kunt de nieuwe Valmar Easy 3 TTi ook zelf ontdekken op de Horecava van 9 t/m 12 januari. Bezoek onze stand 10.200 in hal 10.
 

Valmar ijsbereidingsapparatuur

La Squadra schepijsvitrines

Cereda schepijsvitrines

Sanomat slagroomautomaten

Techfrost shock freezers