19

Valmar op vakbeurzen


De Horecava vindt plaats in de Amsterdam RAI van maandag 8 januari t/m donderdag 11 januari. Kom ook naar deze inspirerende ontmoetingsplaats voor horecaprofessionals in de foodservice industrie. Wij tonen ons bestaande assortiment en voor het eerst IFI, onze nieuwe partner in het aanbod van exclusieve schepijsvitrines en interieurs. U bent van harte welkom op onze stand 10.200, hal 10.

 

Alle trends op het gebied van ambachtelijk gemaakt ijs, patisserie, bakkerij, chocolade, koffie, ijsmachines, vitrines en saloninrichting onder één dak. Dat is SIGEP, dé internationale ijsbeurs die ieder jaar plaatsvindt in het Italiaanse Rimini. U kunt deze beurs bezoeken van zaterdag 20 t/m woensdag 24 januari in beurscomplex Rimini Fiera.

 

Tijdens het IJsvak-Event op dinsdag 6 februari in de CHV Noordkade in Veghel worden de winnaars bekend gemaakt van de Gouden IJsspatel. Dit jaar staat de smaak bosbessen-sorbetijs centraal. Daarnaast vindt tijdens dit event ook de wedstrijd om de Gouden IJscreatie plaats. Bij deze wedstrijd draait alles om de bereiding van een ijscreatie.

 

Op zondag 4 en maandag 5 maart staat de Bakkersvak op de agenda. Deze vernieuwde beurs, nu met segment IJs, vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem. Uiteraard is team Valmar ook op deze twee inspiratiedagen aanwezig.
 

 

Valmar ijsbereidingsapparatuur

La Squadra schepijsvitrines

Cereda schepijsvitrines

Sanomat slagroomautomaten

Techfrost shock freezers