Wie zijn wij

Valmar Benelux is een bedrijf dat ruim 30 jaar geleden is begonnen met de verkoop van en service aan ijsbereidingsapparatuur. In de jaren daarna hebben wij een aantal specifieke producten aan ons assortiment toegevoegd uitsluitend bedoeld voor de ambachtelijk ijsbereider en de verkoper van ambachtelijk bereid ijs. Wij bieden nu 4 verschillende soorten producten aan:

Kwaliteitsproducten en hoog serviceniveau

Door onze jarenlange ervaring realiseren wij ons zeer goed dat continuïteit en rentabiliteit voor een ondernemer van groot belang zijn. Daarom hebben wij ons enerzijds toegelegd op de verkoop van uitsluitend apparatuur van hoogwaardige kwaliteit, waardoor uitval tot een minimum wordt gereduceerd. Anderzijds maakt onze specialisatie het mogelijk om onze klanten goed en passend te adviseren en om een uitstekende service te verlenen.

Centraal gelegen kantoor en magazijn

Valmar Benelux bedient de Nederlandse en Belgische markt en hiervoor beschikken wij over een kantoor met showroom, werkplaats en magazijn centraal gelegen in Nederland, in Nieuwegein. Dit maakt het mogelijk dat veel apparatuur uit voorraad geleverd kan worden. Bij ons zijn vijf vertegenwoordigers en tien servicemonteurs werkzaam, die er samen met de vijf medewerkers op kantoor voor zorgen dat onze (potentiële) klanten zo snel en zo goed mogelijk worden geholpen.

 
Bedrijfspand Valmar Benelux

Valmar ijsbereidingsapparatuur

La Squadra schepijsvitrines

Cereda schepijsvitrines

Sanomat slagroomautomaten

Techfrost shock freezers