Onze kernwaarden

Hoe werken we bij Valmar Benelux? Hier hebben we vijf kernwaarden voor geformuleerd. Deze houden ons scherp en alert. Ze zijn een belofte: zo gaan we met elkaar om. Intern en ook extern, met onze klanten en relaties.

 

Deskundig

Ons team bestaat uit ervaren, goed opgeleide mensen met gespecialiseerde kennis. Wij weten wat er komt kijken bij het succesvol starten en exploiteren van een ijssalon. 

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht vertaalt zich in het hebben van één aanspreekpunt. Dat betekent contact met een eigen vertegenwoordiger en servicemonteur. Zij weten als geen ander wat er bij u als klant speelt en kunnen oplossingen aandragen bij vragen of problemen. Daarnaast kunt u ook altijd contact opnemen met onze medewerkers op kantoor.

Betrouwbaar

Onze medewerkers zijn helder in hun communicatie, geven eerlijk advies en realiseren gemaakte afspraken. De wensen van onze klanten staan altijd centraal: we denken met u mee en geven een duidelijk advies, passend bij uw budget en onderneming.

Hoogwaardig

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige apparatuur die bedrijfszeker is en lang mee gaat. Zo kunt u als ondernemer altijd rekenen op een aanbod van apparatuur met een hoge kwaliteitsstandaard en gebruiksvriendelijkheid.

Snel(heid)

Ook snel(heid) is kenmerkend voor onze werkwijze. Denk hierbij aan snel offreren, leveren, repareren en u te woord staan. Uiteraard zonder dat daarbij concessies worden gedaan aan kwaliteit en zorgvuldigheid.

 

Kernwaarden

Valmar ijsbereidingsapparatuur

La Squadra schepijsvitrines

Cereda schepijsvitrines

Sanomat slagroomautomaten

Techfrost shock freezers