Kwaliteit

Valmar Benelux is van mening dat kwalitatief hoogwaardige apparatuur bedrijfszeker moet zijn en lang mee moet gaan. Door de bedrijfszekerheid is men verzekerd van continuïteit en wordt de stilstand geminimaliseerd. De duurzaamheid draagt zorg voor een rendabele investering, omdat de kosten van de investering over een langere periode kunnen worden verdeeld. Wij bieden daarom alleen kwalitatief hoogwaardige apparatuur die beschikt over de volgende vijf eigenschappen:

Hoogwaardige componenten en halffabricaten

Een kwalitatief hoogwaardig eindproduct kan alleen worden gerealiseerd mits de gebruikte componenten en halffabricaten eveneens van hoge kwaliteit zijn en als de gebruikte componenten goed op elkaar zijn afgestemd.

Uitstekend eindresultaat

De geleverde apparatuur wordt door de klant gebruikt bij het verwerken, maken, conserveren en/of presenteren van producten. Daarom verkoopt Valmar Benelux alleen apparatuur dat een perfect eindresultaat levert.

Bedieningsgemak

De bediening en het gebruik van de apparatuur is uiterst eenvoudig en doelmatig. Hierdoor wordt onjuist gebruik van de apparatuur geminimaliseerd en neemt de bediening weinig tijd in beslag.

Zorgvuldige en eenvoudig reiniging

Hygiëne is zeer belangrijk en daarom dient de reiniging en desinfectie van de apparatuur uiterst eenvoudig te zijn, zodat deze efficiënt en effectief kan worden uitgevoerd. Het is immers van groot belang om de risico’s op besmetting en vervuiling te minimaliseren.

Servicevriendelijk 

Wanneer er onverhoopt toch iets mis mocht gaan met een apparaat, dan is het plezierig te weten dat onze apparatuur eenvoudig en goedkoop te onderhouden is. Bovendien biedt de servicevriendelijkheid van onze apparatuur de mogelijkheid om eventueel zelf kleine storingen te verhelpen.

 
Kwaliteitscontrole

Valmar ijsbereidingsapparatuur

La Squadra schepijsvitrines

Cereda schepijsvitrines

Sanomat slagroomautomaten

Techfrost shock freezers