Onderhoud

Alle apparatuur van Valmar Benelux is vrij eenvoudig zelf te onderhouden door de gebruiksvriendelijkheid van de verschillende apparaten. Ook eventuele kleine storingen zijn goed zelf te verhelpen.

Hulp bij storingen

Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor het laten herstellen van storingen. Soms kunnen wij u telefonisch helpen om een storing op te lossen. Als dat niet lukt, dan maken we een afspraak waarbij een van onze servicemonteurs zo spoedig mogelijk bij u langs komt. Technische problemen worden zo snel mogelijk opgelost waardoor uw apparatuur opnieuw goed functioneert. Dit kenmerkt onze uitstekende service.

Onderhoudscontract: iets voor u?

Wij bieden ook de mogelijkheid om periodiek onderhoud te laten verrichten, op basis van een onderhoudscontract. Periodiek onderhoud is het uitvoeren van bepaalde onderhoudstaken, zoals bijvoorbeeld het vervangen van O-ringen, met een vaste frequentie of na een bepaald aantal draaiuren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een onderhoudscontract ? Neem dan contact met ons op (030) 608 41 44.

 
Onderhoud aan een Valmar ijsmachine

Valmar ijsbereidingsapparatuur

La Squadra schepijsvitrines

Cereda schepijsvitrines

Sanomat slagroomautomaten

Techfrost shock freezers