Onze vertegenwoordigers

Een enthousiast en gemotiveerd team van vertegenwoordigers staat elke dag voor u klaar. Wij kennen de regio's en zijn actief in uw eigen omgeving. Wij stellen ons graag aan u voor.

Folkher Langejans

M (06) 5515 8803
E flangejans@valmar-benelux.nl

Regio: Noord-Holland / Utrecht (gedeeltelijk) / Gelderland (gedeeltelijk) / Flevoland / Overijssel / Drenthe / Friesland / Groningen

In 2000 kreeg ik bij Woertman Nederland de functie van vertegenwoordiger voor Noordoost Nederland, waarbij ik mij vooral bezig hield met de verkoop van slagroomautomaten, sinaasappelpersen, magnetrons en vaatwassers. Mijn opgedane horecaervaring en diverse horeca diploma's kwamen hierbij goed van pas. Na overname van een bedrijf in 2003, waardoor er diverse apparatuur voor de ambachtelijke ijsbereiding in ons aanbod kwam, heb ik de overstap gemaakt naar dit zusterbedrijf wat de naam Valmar Benelux kreeg.

10 jaar geleden was ijsbereidingsapparatuur van Valmar Benelux nog een relatief onbekend merk in Nederland. Het was niet altijd even gemakkelijk om op te boksen tegen de gerenommeerde merken. Maar, ons motto is altijd vanaf het allereerste begin geweest: ‘Elke klant moet een referentie worden’, want referenties zorgen weer voor nieuwe klanten. Door onze expertise, begeleiding, service, en zeker niet minder belangrijk: de kwaliteit van onze apparatuur, hebben we ondertussen een flink marktaandeel opgebouwd. Het afwisselende werk en het persoonlijke contact houden mij enthousiast en gemotiveerd.

           

Joost van der Velden

M (06) 2506 0019
E jvdvelden@valmar-benelux.nl
Regio: Zuid-Holland / Utrecht (gedeeltelijk) / Gelderland (Gedeeltelijk) / Zeeland / Noord-Brabant / Limburg

Diverse opleidingen en trainingen, waaronder IJsbereider op Middelbare Vakschool Wageningen, vormen mijn achtergrond. Na 8 jaar ervaring als accountmanager bij Delital Foodservice waar ik ijsgrondstoffen verkocht, vond ik een nieuwe uitdaging bij Valmar Benelux. Kenmerkend vind ik onze teamspirit: iedereen werkt samen met als doel te bouwen aan een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Het begeleiden van starters van A tot Z staat hoog in het vaandel: van advies bij het voortraject, tot de opstart van de ijssalon en de aftersales. Mijn belangrijkste drijfveer is het samen met de klant zoeken naar de juiste oplossing in de breedste zin van het woord. Klanten zijn altijd welkom om samen met mij diverse ijsbereidingsapparatuur te bekijken en te testen op ons hoofdkantoor in Nieuwegein.

 

Valmar ijsbereidingsapparatuur

La Squadra schepijsvitrines

Cereda schepijsvitrines

Sanomat slagroomautomaten

Techfrost shock freezers