Service

Valmar Benelux weet als business-to-business leverancier dat continuïteit voor elke ondernemer van groot belang is. Een goede advisering bij de verkoop en het uitsluitend werken met apparatuur van hoge kwaliteit zijn hiervoor uitermate belangrijk. Maar misschien nog wel belangrijker is de kwaliteit, snelheid en vakkundigheid van de service. Want indien er onverhoopt iets mis mocht gaan met de apparatuur dan is het van groot belang dat de storing snel en vakkundig wordt verholpen. Service heeft een naam: Valmar Benelux.

Vakbekwame en betrokken servicemonteurs

Ons serviceteam bestaat uit een ervaren chef-monteur en negen goed opgeleide buitendienst servicemonteurs die verdeeld over Nederland werken. Deze monteurs hebben de beschikking over een servicewagen met modern gereedschap en zijn voorzien van alle relevante reserveonderdelen. Dit en het feit dat de servicemonteurs ieder een eigen regio hebben, zorgt voor betrokkenheid en verantwoordelijkheidsbesef hetgeen de hoge kwaliteit van onze service waarborgt. Al onze servicemonteurs werken zelfstandig en voeren zowel periodiek onderhoud uit, op basis van onderhoudscontracten, als reparaties op basis van storingsmeldingen.

Snelle service

De hoge kwaliteit en snelheid van onze service maakt het mogelijk dat in 95% van alle gevallen de storing binnen 24 uur daadwerkelijk wordt verholpen. In de uitzonderlijke gevallen dat een storing niet direct of niet ter plekke kan worden verholpen, zorgen wij er voor dat onze klant de beschikking krijgt over een bruikleentoestel zodat u ongestoord en probleemloos door kunt werken.

 
Servicemonteur

Valmar ijsbereidingsapparatuur

La Squadra schepijsvitrines

Cereda schepijsvitrines

Sanomat slagroomautomaten

Techfrost shock freezers